Hartelijk Welkom op de website van de
Maria Parochie Nieuw-Wehl !

Op deze website vindt u informatie over de verschillende activiteiten en werkgroepen in onze parochie, over hun onderlinge samenhang en over regelingen die ten aanzien van het een en ander zijn getroffen.

Via de navigatieknoppen kunt u de informatie vinden die u zoekt, en we hopen u antwoord te kunnen geven op eventuele vragen.

Zo komt u via de knop Kerktv / Kabelkrant uit op het gedeelte van de website waar u de kabelkrant kunt bekijken zoals deze wordt uitgezonden op de tv ( UPC ).
Dit speciaal voor iedereen die dit niet via hun tv aanbieder kunnen ontvangen.

Samenwerkingsverband
Onze parochie werkt samen met de parochie's in:
Beek / Braamt / Didam / 's-Heerenberg / Kilder / Lengel / Loil / Nieuw-Dijk / Stokkum / Wehl en Zeddam.
Samen dragen zij de naam: Parochie Heilige GabriŽl.

Neem een kijkje op de website van het samenwerkingsverband Parochie Heilige GabriŽl door op onderstaande afbeelding te klikken.