Kerktv / Kabelkrant

Kerktv / Kabelkrant Team

Het is nu al weer enige tijd geleden dat we zij gestart met het uitzenden van de vieringen op de tv, met daarnaast, wanneer er geen vieringen zijn, de kabelkrantberichten. Ons team bestaat uit twee groepen. De kosteressen verzorgen de live uitzendingen van de vieringen en bedienen het geluid en de camera's. De kabelkrant word verzorgt door een aantal vrijwilligers die elke maandagavond de kabelkrant voorzien van nieuwe berichten. Voor deze laatste groep zijn wij nog opzoek naar een aantal vrijwilligers die binnen deze groep wegwijs worden gemaakt met de programma's en de werkwijze binnen het team. Ge´nteresseerden kunnen contact opnemen met de contactpersoon.

Berichten voor de kabelkrant kunt u ook via e-mail naar ons sturen. Wees zo zorgvuldig mogelijk met uw informatie en datum van plaatsing. De kabelkrant wordt elke maandag vernieuwd met nieuwe informatie. Zorg er voor dat u uw e-mail uiterlijk op zondag avond verstuurd zodat deze nog voor die maandag verwerkt kan worden

Kerktv / Kabelkrant Uitzendingen
Wanneer u de uitzending van de kabelkrant wil bekijken klik dan hier...
U kunt de kabelkrant bekijken zoals deze wordt uitgezonden op de tv. De live uitzendingen van de kerktv ( vieringen ) zijn helaas nog niet via internet te bekijken, ook hiermee zijn we bezig om dit in de toekomst te realiseren.
Contactpersoon: